Selecteer een pagina

Werkwijze

Ik kijk graag wat er onder het gedrag zit van je kind. We gaan naar de werkelijke oorzaak. Wat maakt dat het kind zich zo gedraagt?

Mijn werkwijze in 3 stappen

Als jij inzichten krijgt in de ‘binnenwereld’ en dus de beleving van jouw kind, dan kun jij zelf je kind helpen. Dan weet je precies wat er speelt en waarom jouw kind zich zo gedraagt. Ze hebben jouw hulp en begeleiding nodig om zich gezond te kunnen ontwikkelen. En ik help je daarbij, want niemand ontvangt een gebruiksaanwijzing voor zijn kind…

Kennismaken

Ik start met een kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we beiden ontdekken of ik wat voor jullie kan betekenen en zo ervaar je ook of er een klik is.

Zo ja dan plannen we daarna een intakegesprek.

w

Gesprekken

In mijn gesprekken neem ik mijn ervaringen mee uit de praktijk en vanuit verschillende verdiepende opleidingen.

Vaak hebben we dan al een eerste stap gezet om te komen tot een oplossingsgerichte aanpak die jullie gaat helpen.

Ondersteuning

Nadat ik dit met jullie heb besproken houdt mijn ondersteuning niet op. Ik blijf bereikbaar via WhatsApp of telefoon.

Dit kan soms net dat steuntje in de rug geven waardoor je weer verder kan.

Wat als er meer nodig is?

Het kan zo zijn dat het nodig is om een probleem vanuit meerdere invalshoeken te bekijken om dingen uit te sluiten. Vanuit mijn ervaring als jeugdverpleegkundige weet ik wat passend is bij een ‘normale’ ontwikkeling en wanneer we verder moeten kijken. Dan kan je bijvoorbeeld denken aan het inschakelen van een (pre)logopediste, kinderfysio, kinderdietiste of misschien wel een andere zorgverlener.

Ik kijk altijd breed en integraal naar het gedrag van je kind. Vanuit kennis en ervaring weet ik wat de deskundigheid is van allerlei verschillende disciplines. Ik verwijs alleen naar iemand door waarmee ik een goede ervaring heb en die naar mijn idee een match is voor jullie.

Meer weten? Neem contact op!